testimonios

Ramon Monton

Al taller de fengshui psicoterapèutic hem rebut informacions molt útils sobre com harmonitzar les energies de casa nostra a les diverses àrees i el tipus d’objectes que ho poden afavorir segons la teoria dels 5 elements de la medicina tradicional xinesa taoista. Ja he penjat les boletes de Feng Shui i m’han omplert la casa de colors i energia positiva.

Una experiència sorprenent i molt agradable. En el context d’un sopar-networking en un restaurant cèntric de Barcelona, comparteixes i intercanvies experiències amb persones interessants que busquen o han trobat allò que els motiva en el camí per realitzar els seus somnis, en un ambient distès i simpàtic. S’hi genera molt bona energia i tornes a casa amb ganes d’activar-te i emprendre coses.

He participat al taller d’Alimentació conscient de la Sílvia Pallerola i crec que em serà molt útil per introduir una alimentació més equilibrada i respectuosa amb les necessitats del cos que em permeti sentir-me millor a tots nivells, tenir més energia i aconseguir que la meva vida (i la de la meva família) sigui més satisfactòria. Gràcies per tot i fins aviat.

El taller Yindance que vaig fer fa un mes amb la Silvia Pallerola em va ensenyar la importància de l’espontaneïtat i l’humor, del desinhibir-me, de fins a quin punt és saludable ballar i deixar-se anar, encara més amb l’energia que es generava en grup, de sentir el cos, sobretot per a persones molt centrades en la ment, com jo, i com el nostre model de societat.

El taller de Descodificació de pors em va ensenyar a perdre la por a la por, la por de sortir de casa i enfrontar-me amb desconeguts, la por a dir què em fa por, a identificar-la, adonar-me que no n’hi ha per a tant i tornar a veure la vida com una aventura per explorar amb curiositat i uns propòsits, partint de les meves capacitats i els recursos que busqui per desenvolupar-les. Us el  recomano.

Ramon Monton – Escriptor