Testimonios

Carme Brugués

La 3ª jornada d energia i vida ha sigut molt interessant. Hem après terapies de reflexologia, ayurdeva, sons tibetants, xarxes socials i la medició del camp d’energia.

Jo vaig fer sessions del meu camp energetic gdv/biowell amb la Silvia i m han anat molt be. Hi han hagut grans canvis a la meva vida. Ho recomano.

Molt bones experiencies Silvia. Aquests tallers m’han canviat la manera d’enfocar la vida. Hem de viure amb armonia i aquestes sessions exprés d’alimentacio conscient i feng shui terapèutic ho aconsegueixen.Gracies Silvia.

Residencial Diverguai Natura al Montseny: una experiencia única,un cap de setmana sublim, amb molt amor,alegría i confiança per part de tots. Ho recomano de tot cor. GRACIES Silvia Pallerola per organitzar-ho!!!

Vaig anar també a un sopar-networking amb la Sílvia i va ser fantàstic! Bon menú, gent molt maca i amb moltes coses per oferir. Animo a tothom a que assisteixin a aquest sopar, perque de veritat és únic!  GRÀCIES per fer-ho tan senzill i possible!

I fa uns mesos també vaig assistir s al taller Yindance i també va ser una experiència única…espectacular! Vaig entrar amb una cara i vaig sortit amb una altra. Ets única Silvia!!!

Carme Brugués – Treballadora familiar

Array