Testimonios

Germán Vaquer

Vaig assistir a la 3 jornada de energia i vida, és la tercera vegada que vinc i em va encantar repetir, les ponencies van ser molt interessants totes i la organitzacio modèlica. Un 10 totalment recomanable 😘

**********************************************

He realizado el proceso de autocoaching con Silvia Pallerola durante 10 meses. Ha sido muy efectivo para mi.  Lo inicié con una depresión por una separación conflictiva y lo terminé sin depresión y con una nueva pareja sana y feliz 🥰. Las técnicas de Silvia me han ayudado mucho puesto que son muy participativas y combinan muchos elementos para poder mejorar y avanzar. Utiliza música, dibujos, escritos, una combinación que funciona perfectamente para despertar y potenciar tus habilidades para resolver problemas. Muy recomendable seguir este proceso de autocoaching. Gracias Silvia.

**********************************************

Què puc dir el Diverguai City: 3 grans dies de diversió, complicitat i aprenentatge per desenvolupar les nostres habilitats laborals i personals, comandat per la Silvia Pallerola una gran coordinadora que ha fet possible aquest taller de manera sobresaliente. Molt recomanable.

Un taller molt interessant, he après coses d’alimentació que desconeixia i que m’han fet adonar de lo malament que menjo, Gracies Silvia per ajudar-me a descobrir-ho, Un taller recomanable

He assistit al taller de Fengshui Psicoterapéutico de la Silvia Pallerola i m’ha encantat. He après coses noves i eines per tenir una llar armònica i amb energía positiva. Us el recomano pel seu contingut i pel caràcter didàctic que la Silvia impregna.

Vaig assistir fa uns mesos al Taller Descodifica tus Miedos de la Silvia, em va agradar molt, el vaig trobar interessant i pràctic per entendre l’origen de les nostres pors i les eines que podem utilitzar per superar aquestes pors. Com sempre la Silvia molt bé ,divertida, professional, sapiguent en cada moment com engrescar a la gent. Recomanable el taller.

Em va agradar molt també el sopar-networking que organitza cada dos mesos la Silvia. Va ésser una experiència enriquidora i propera, molt recomanable per conèixer gent interessant, i la organitzadora Silvia genial, persona propera i gran comunicadora. Molt recomanable.

Germán Vaquer Betes – Diseño web-multimedia

Array