Testimonios

Ramon Monton

Per a mi va ser un plaer participar en la tercera jornada “Energia i vida” organitzada per Sílvia Pallerola, en un ambient agradable i estimulant, amb persones interessants que van compartir amb nosaltres els seus coneixements sobre els temes més diversos, sempre amb el denominador comú de ser enfocaments encaminats a millorar la nostra qualitat de vida.

El meu procés d’autocoaching de 10 mesos amb la Silvia Pallerola m’ha servit per sentir-me acompanyat i animat a superar les meves pors i a resoldre temes fonamentals per tenir una vida més satisfactòria i amb sentit, sempre amb els coneixements, l’energia i el bon humor que transmet la Sílvia. Us recomano que el feu!

Diverguai City: Un cap de setmana intens i màgic amb alternances de temps, llamps, trons i pluja i el sol meravellós de la calma després de la tempesta, en què ens vam familiaritzar i vam practicar amb bons companys i bon humor les habilitats de lideratge que ens permetran arribar on volem arribar i acomplir els desitjos del nostre cor, sempre amb la guia juganera de la nostra coach Sílvia Pallerola.

Al taller de fengshui psicoterapèutic hem rebut informacions molt útils sobre com harmonitzar les energies de casa nostra a les diverses àrees i el tipus d’objectes que ho poden afavorir segons la teoria dels 5 elements de la medicina tradicional xinesa taoista. Ja he penjat les boletes de Feng Shui i m’han omplert la casa de colors i energia positiva.

Una experiència sorprenent i molt agradable. En el context d’un sopar-networking en un restaurant cèntric de Barcelona, comparteixes i intercanvies experiències amb persones interessants que busquen o han trobat allò que els motiva en el camí per realitzar els seus somnis, en un ambient distès i simpàtic. S’hi genera molt bona energia i tornes a casa amb ganes d’activar-te i emprendre coses.

He participat al taller d’Alimentació conscient de la Sílvia Pallerola i crec que em serà molt útil per introduir una alimentació més equilibrada i respectuosa amb les necessitats del cos que em permeti sentir-me millor a tots nivells, tenir més energia i aconseguir que la meva vida (i la de la meva família) sigui més satisfactòria. Gràcies per tot i fins aviat.

El taller Yindance que vaig fer fa un mes amb la Silvia Pallerola em va ensenyar la importància de l’espontaneïtat i l’humor, del desinhibir-me, de fins a quin punt és saludable ballar i deixar-se anar, encara més amb l’energia que es generava en grup, de sentir el cos, sobretot per a persones molt centrades en la ment, com jo, i com el nostre model de societat.

El taller de Descodificació de pors em va ensenyar a perdre la por a la por, la por de sortir de casa i enfrontar-me amb desconeguts, la por a dir què em fa por, a identificar-la, adonar-me que no n’hi ha per a tant i tornar a veure la vida com una aventura per explorar amb curiositat i uns propòsits, partint de les meves capacitats i els recursos que busqui per desenvolupar-les. Us el  recomano.

Ramon Monton – Escriptor

Array