Testimonios

Joan Cabanas

Estimada Silvia,

Descriure’t les meves sensacions i experiències durant aquest últims anys de practicar amb tu la Microgimnàstica només en 3 o 4 línees no se’m fa gens fàcil però aquí tens el meu testimoni:

La «Micro» té el poder de volatitzar el cos, durant la hora i mitja que dura. S’hi ha de posar voluntat, atenció i molta fè sobretot perque moltes vegades et dona la sensació de que «no estàs fent res».

La Sílvia et cargola les “clavijas” quan et fa mantenir l’atenció a totes les parts del cos mentre realitzes un conjunt de micromoviments en postures senzilles però molt precises que requereixen tota la nostra atenció.

De vegades pel sol fet d’estar estirat a terra, en posició supina, (de panxa en l’aire), amb els braços al costat del cos, palmell de les mans mirant cap a dalt, genolls arronsats amb les cames separades a l’amplada dels melucs, mirada al sostre, mandíbula deixada anar, amb una piloteta a la punta del coxis, un coixinet a la part alta del crani, portant l’atenció a la respiració i incidint en la exhalació, ja estem fent un preparatori acondicionador suficient com per fer-nos brullar al final el desallotjament dels mals que poguéssim tenir abans de començar, tant físics com psíquics. Al sortir de la sessió camino tant alleugerit que em sembla que floto i com si no toqués de peus a terra.

Els efectes em duren varios dies.

Si pogués venir a «micro» dos cops per setmana em sembla que seria el “súmmum”.

Ho recomano 100%.

Un Alumne creient.

Joan Cabanas.

Ah! i aquí et deixo el meu testimoni de fa uns quants anys, al 2015, quan ja feia uns quants anys que venia amb tu a fer micro!

Array