Testimonios

Xavier Elias

En el tallers de dissabte, d‘alimentació conscient i de fengshui psicoterapèutic, vaig aprendre moltes coses al mateix temps que passava una estona molt agradable amb la Silvia i la resta de participants. Una experiència molt recomanable.

El taller de Yindance que he fet amb la Sílvia Pallerola em va sorprendre des del primer moment. Em va ajudar a trencar barreres de comunicació entre el món masculí i el femení i es va acabar convertint-se en una experiència de descobriment interior.

Fa uns mesos vaig fer el taller residencial de cap de setmana Diverguai Natura, Va ser una experiència molt enriquidora tant interiorment com exteriorment. Interiorment va suposar donar-me compte de que al no estar present en l’”aquí i ara” no deixava que la meva vida fluís donant-me tota la felicitat que em podria donar. I exteriorment ens vam relacionar amb tots els participants  amb molt d’amor i energia positiva, donant com a resultat un entorn segur en el que poder compartir sense por tot el que portavem a la “motxilla”, podent treballar intensament al mateix temps que ens divertíem i fèiem amistat entre tots. Molt interessant i recomanable.

Per altra banda, els sopars networking que organitza també la Silvia tenen la virtut de ser diferents a tot el que he fet fins ara. Son molt difícils d’etiquetar. He anat a sopars de singles a on tothom es mira de reull i ningú sap ben bé què dir. També he anat a activitats de networking que no passen de ser una presentació en la que algú et vol vendre alguna cosa. Els sopars amb la Silvia són diferents de tot això. És una forma de conèixer gent interessant en un entorn agradable i distès que no es fa ni llarg, ni curt. És una magnífica oportinitat d’explicar els teus projectes i escoltar els dels altres així com de veure quines sincronicitats i sinèrgies es poden crear entre tots els presents sense sentir-te ni obligat ni forçat a res. Us recomano que ho probeu.

 

Xavier Elies – Tècnic en telecomunicacions

Array