Testimonios

Cris Piqué

He tingut el plaer de , per quarta vegada, d’assistir al sopar Networking de la Silvia Pallerola. Un sopar en el que el menys important és el menjar, tot i que el menu és excel.lent. 4 hores que no només t’ ajuden a créixer a nivell professional si no que al mateix temps tens un creixement personal ja que ens trobem un máxim de 18 persones molt diferents entre nosaltres però amb un objectiu comú: Passar-nos-ho bé, riure i molt de respecte. Un sopar guiat magistralment per la Silvia en el que tots tenim el nostre temps i tots podem gaudir del sopar, de la conversa i de moments més distesos.

Si vols començar a gaudir una estona abans, pots començar a escalfar motors assistint al taller gratuít de la Silvia a la casa del Llibre. Un taller en el que coneixeràs una mica més a la Silvia i et coneixeràs una mica més a tu i no tan sols t’ emportaràs les vivencies sino que surtiràs amb un ACOM ( et caldrà passar per una xerrada de Silvia per descobrir què és això del ACOM :)) .

Gràcies al primer sopar vaig descobrir la microgimnasia, unes de les moltes activitats que ofereix la Silvia. Vaig fer una classe de proba i em vaig apuntar el següent mes. Amb una respiració adequada i petits moviments t’ ajuda a recolocar- te, 90′ minuts que passen com un suspir i surts renovada. També us ho recomano.

Cris Piqué – Consultora Mary Kay