Testimonios

Eva Antequera

Vivir esta experiencia en México ha sido genial. Combinar turismo con los talleres de crecimiento personal y compartir estos días con personas maravillosas ha sido inolvidable. Poder percibir la vibración y energía de este lugar mágico me ha dado fuerzas para seguir adelante con nuevas herramientas, para gestionar mi día a día. Gracias por organitzarlo. Os lo recomiendo!

El sopar netwoking ha estat una bona experiència que m’ha portat a conèixer noves persones, escoltar, aprendre dels altres i trobar en persones que no coneixia vivències que m’aporten nous punts de vista a la meva vida. Totalment recomanable.

Gaudir dels tallers és un luxe. El Feng Shui m’ha ajudat a millorar les energies de la casa. I el taller d’alimentació a entendre com millorar la meva salut i equilibri per sentir-me sana i saludable. Gràcies Silvia.

No crec que sigui casualitat haver-me creuat amb la Silvia Pallerola en el moment i el lloc que més ho necessitava. Només amb el seu anàlisi energètic GDV-Biowell ja sé per on haig de tirar per començar de nou. Gràcies Silvia, he après, aprenc i aprendré molt amb tu.

Eva Antequera – Cap d’Estudis

Array