Testimonios

Teresa Ibañez

Enhorabona Silvia pel sopar-networking de l’altre dia al Restaurant la Pomarada . Va ser el meu tercer sopar i va anar in crescendo des del principi fins al final i la veritat és que va ser una experiència entranyable. Moltes felicitats

Avui, una nova activitat: dinar, metes i oportunitats. El menjar superbó! la trobada amb el grup i la Sílvia….mágica! Molt bon sabor de boca!

Vaig assistir al ball en línea i risoterapia i ho resumeixo amb una frase: «Feia temps que no treia a passejar la nena que sóc…..He rigut amb ganes!». Gràcies Silvia per aquests moments. Ah! i he aconseguit per primera vegada a la vida inflar un globus!

El taller de fengshui psicoterapèutic de la Silvia Pallerola m’ha encantat. Una introducció molt interessant i després molta informació per aplicar al planell de casa meva amb el mapa bagua. Molta generositat per part de la Silvia per a que poguem harmonitzar la nostra vivenda. Ara toca posar-nos en marxa i aplicar-ho tot!

He assistit també al taller d’alimentació conscient i m’ha agradat molt. Aprens conceptes imprescindibles d’una forma amena i divertida per millorar la forma d’alimentar-te. Tot el que mengem es converteix en el líquid més preuat que permet que el nostre organisme funcioni be: la sang que ens dona la vida! Molt recomanable!

Aprofito per dir que ja fa uns mesos que també estic participant en el grup d’Autocoaching dels dimarts i vull afegir : gràcies Silvia per la teva inestimable ajuda. Des de que et conec la meva vida es mou…en positiu…

M’estàs fent molt de Bé :)

Teresa Ibáñez – Terapeuta

Array