Testimonios

Olga Rius

El retir «Viaja a tu paraiso interior en la Riviera Maya» ha estat una  experiència per recordar per sempre i un descobriment interior que m’ha fet canviar la meva percepció de la vida. Moltes gràcies per organitzar-lo!

El taller de Supera tus miedos va ser molt interessant, Ens ajuda a identificar les nostres pors i ens dona eines per poder superar-les, sempre que hi posem tot els nostre cor ❤ i amor. M’hi vaig sentir molt còmoda i relaxada.

El taller de Fengshui psicoterapèutic és una molt bona introducció al fengshui, per entendre els fonaments d’aquesta ciencia, amb consells i orientacions pràctiques per aplicar a casa nostra. Personalment m’ha agradat i 4 hores se’m han fet curtes!

He participat també en el residencial Diverguai Natura del Montseny. Ha estat tota una experiencia; m’ha fet aflorar uns sentiments molt profunds  i superar algunes pors que arrossegava des de fa temps. Tot en un entorn impresionant.

També vaig fer fa uns mesos el taller Yindance amb la Silvia Pallerola: Una molt gratificant experiència. Sorpresa pels sentiments i emocions que vaig viure, alguns d’ells oblidats i d’altres descoberts en aquest intensiu. I tot plegat m’ha obert els ulls a moltes coses i m’ha provocat una renovació interior. Gràcies a tots els que vau ser-hi i en especial a tu Silvia.

També estic fent el Procés d’Autocoaching amb la Sílvia i he de dir que amb aquesta experiencia estic descobrint que tinc una força interior que desconeixia de mi mateixa, i m’agrada. Us recomando que us apunteu!

Olga Rius – Comptable

Array